The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Renaissance Woman

The Utlimate Sagittarius – Philosopher Queen Kristina, Ruler of Sweden

Horoscop 7 – 21 decembrie 2016

♈️ Berbec ♈️

Venus si Marte in Varsator pe casa ta a 11-a isi fac de cap timp de doua saptamani si te trezesti atras/a de persoane rebele, atipice si usor ciudate, cu pasiuni si interese neobisnuite. Activismul si revolutia digitala se regasesc printre subiectele comune si nu te mai simti singur/a si izolat/a. Un spirit cu aceleasi activitati si vederi sociale ti se alatura in urmatoarea perioada si impreuna puteti incepe o frumoasa si pasionala poveste de dragoste sau o prietenie trainica. Revolutionarul din tine simte ca si-a gasit jumatatea si ca impreuna puteti canta “Hasta la victoria siempre, Comandante Che Guevarra”!

berbec

♉️ Taur ♉️

Vesnicii indragostiti Venus si Marte in Varsator iti tranziteaza casa a 10-a si rolul tau socio-profesional se schimba destul de radical in urmatoarele 2 saptamani. Pasiunea pe care o pui in ceea ce faci se vede de la mare distanta, iar superiorii sunt pur si simplu incantati de rezultate. Un dram de geniu si un strop de curaj iti permit sa te orientezi catre teritorii nemarcate in industria ta sau care pentru tine sunt absolut noi. Indrazneste sa gandesti progresist si sa inventezi noi reguli in cariera si vei avea parte de succese binemeritate. O idila cu o persoana diferita si curajoasa adauga sare si piper in viata ta amoroasa.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Perechea cosmica Venus si Marte in Varsator face un tur de forta prin casa ta a 9-a si te elibereaza de credinte false, de adevaruri trunchiate si de convingeri expirate. O revolutie a ideilor superioare care conduc omul catre divinitate si catre noi orizonturi interioare sau exterioare iti alimenteaza mintea vesnic agitata si iti da subiecte pe marginea carora poti gandi si discuta cu ceilalti. Romantismul nu se afla departe si s-ar putea sa descoperi o persoana cu care sa explorezi diferite sisteme de gandire si sa planifici o calatorie lunga in viitorul apropiat, iar lumea devine dintr-odata plina de minuni si frumusete.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Ce te impiedica sa dormi noaptea este acelasi lucru care iti creeaza stari de anxietate si de neliniste, in special cand te gandesti sau visezi despre viitor. Temerile pe care continui sa le hranesti mental sunt legate de casa, cariera, copii si sperante personale, de resurse comune, dragoste si cuplu. Te simti blocat/a in ceea ce faci si frica paralizanta care “loveste” uneori te sperie ingrozitor. O relatie amoroasa cu o persoana total diferita fata de tine si de idealul tau este sursa de angoasa sau de intensitate? Relaxeaza-te si asculta cu atentie ceea ce iti soptesc emotiile tale cele mai adanci.

Rac

♌️ Leu ♌️

“Make love not war” este mantra ta pentru urmatoarele doua saptamani, cat Venus si Marte in Varsator, amantii eterni, iti traverseaza casa a 7-a si iti trezesc romantismul adormit. Atractia subita si bizara pe care o simti fata de o persoana ce nu se incadreaza in setarile tale de imperechere iti improspateaza existenta, iar schimbul de replici nu a fost nicicand mai sexy. Adu-ti aminte sa nu iei lucrurile personal si sa lasi spatiu de manifestare celuilalt cat sa nu se simta sufocat sau ingropat in obligatiile relationale. Vedeta momentului este perechea ta si locul doi nu este pe placul tau, iar un pic de altruism nu strica niciodata.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

In urmatoarele doua saptamani este foarte posibil sa inventezi noi afectiuni/boli de care nici oamenii de stiinta nu au auzit inca…sau sa te indragostesti rapid si eficient de o persoana avantgardista, nonconformista si foarte atractiva. Precautia si gandirea analitica nu te ajuta prea mult fiindca totul va veni de-a valma in viata ta si dragostea nu cere nimanui permisiunea. Daca iubirea nu este printre interesele tale, atunci un nou set de reguli de urmat la locul de munca si in activitatile de zi cu zi revolutioneaza rutina cu care te-ai obisnuit si permite ideilor futuriste sa zboare liber prin ograda ta.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Curajul cu care iti urmaresti pasiunile si placerile si le folosesti ca sursa de inspiratie creativa este foarte atragator pentru sexul opus, in special cand vena de rebel isi face simtita prezenta si vorbesti despre utopii, revolutii si iubire fara bariere. Tranzitul vesnicilor indragostiti Venus si Marte in Varsator prin casa ta a 5-a iti condimenteaza atat viata sexuala, cat si pe cea sociala. Intr-una din escapadele tale nocturne poti sa dai nas in nas cu o prezenta electrizanta care sa te socheze si sa te seduca in acelasi timp si cat ai zice peste. Pregateste-te pentru o mini revolutie personala in care iubirea carnala si prietenia se imbina.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Atmosfera de acasa devine mai usor de suportat odata cu intrarea planetei Venus in Varsator si pe casa ta a 4-a, unde se afla deja iubitul ei cosmic, Marte. Din camp de lupta caminul devine cuibusor de nebunii, asta dupa ce refaci, renovezi si schimbi mobila, tapetul sau casa cu totul. O persoana care te intriga si te atrage prin nonsalanta cu care incalca regulile iti poate fi prezentata la o intrunire de familie sau de un membru al clanului din care faci parte. Chimia sexuala este puternica si vine ca o tornada in viata ta, scotandu-te din starea de control auto-impus si provocandu-te sa te lasi sedus/a de iubire.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Tranzitul planetelor Venus si Marte in Varsator prin casa a 3-a iti aduce pe neasteptate un interes amoros care se naste mai mult din schimbul de cuvinte si de idei si mai putin din intalniri reale. Flirtul, jocurile si mesajele iti atata imaginatia si pun paie pe foc, facandu-te sa tropai cu nerabdare si sa astepti un semn din partea celuilalt. O persoana inteligenta si atragatoare din anturajul apropiat sau pe care o intalnesti la o plimbare prin oras iti starneste sentimentele romantice si erotice si te pune pe jar prin modul in care se exprima, prin vestimentatie si printr-un element surpriza la care nu te-ai asteptat.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Dragostea si banii nu fac de regula casa buna, insa in urmatoarele doua saptamani Venus si Marte in Varsator si in tranzit prin casa ta a 2-a isi propun sa iti schimbe vederile si chiar gusturile in materie de iubire si de castiguri financiare. O noua idila romantica se naste cu o persoana foarte diferita de tiparul tau amoros si care te fascineaza prin libertatea de gandire si exprimare, cat si prin senzualitatea cu care isi construieste imaginea socio-profesionala. Traditionalistului din tine ii vine greu sa faca fata exploziei afective si sexuale si se baricadeaza in spatele unui set de valori care nu isi mai gasesc locul in viitor.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

“Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?” In tine clocoteste o schimbare majora care a inceput odata cu intrarea lui Marte in semnul tau si continua cu tranzitul planetei Venus alaturi de amantul ei cosmic. Imaginea si modul in care te prezinti in fata celorlalti trec prin transformari radicale si chiar neasteptate, iar tu devii un pol de atractie pentru sexul opus care nu-si mai poate lua ochii de la tine. Un “coup de foudre” vine ca cireasa pe tort pentru a-ti intari noul sentiment de imputernicire si noua identitate, iar celalalt este pur si simplu vrajit de farmecele si frumusetea cu care esti binecuvantat/a.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Venus si Marte in Varsator se joaca de-a v-ati ascunselea prin casa ta a 12-a si iti ascund de ochii lumii interesele amoroase si idilele romantice. Departe de privirile indiscrete iti poti depasi mai usor timiditatea caracteristica si te poti deschide ca o floare in bratele iubitoare ale celuilalt. In cazul in care unul dintre voi este deja implicat intr-o relatie, atunci atractia dintre voi poate sa genereze un scandal care iti afecteaza starea mentala sau sa se transforme in co-dependenta sexuala. Comportamentul neadecvat si incalcarea barierelor iti cauzeaza probleme si iti trezesc fricile inconstiente si sabotoare.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *