H&M MET Gala 2016

H&M a participat la MET GALA 2016

H&M a creat tinute in exclusivitate pentru Ciara, Jennifer Hudson, Hailee Steinfeld, Lucky Blue, Pyper America Smith si Amber Valletta, celebritati care s-au aflat printre invitatii celei mai prestigioase gale de moda din lume.

Pentru al doilea an consecutiv, H&M a avut onoarea de a imbraca celebritati prezente la gala Muzeului Metropolitan de Arta din New York. Avand in vedere tema de inspiratie a acestui an, “Manus x Machina: Moda in era tehnologiei”, echipa de design de la H&M a utilizat tehnici de taiere manuala si totodata, materiale inovatoare, pentru a crea tinute impresionante, in exclusivitate.

“Ne-am bucurat de fiecare moment petrecut la crearea pieselor vestimentare pentru gala MET. Moda este cea mai mare pasiune in cadrul H&M, fapt care ne-a inspirat in conceperea tinutelor pentru invitatele acestui eveniment, utilizand cele mai rafinate tehnici si detalii,” declara Pernilla Wohlfahrt, Director de Creatie la H&M.

H&M MET Gala 2016

“Am fost mare fan H&M pentru o lunga perioada de timp si sunt foarte incantata ca m-am numarat printre invitatii prezenti la aceasta gala, avand, de asemenea, oportunitatea de a crea o rochie unica, impreuna cu echipa de design. A fost cu adevarat o experienta deosebita,” declara cantareata Ciara.

H&M MET Gala 2016

“A fost o placere pentru mine sa colaborez cu H&M la realizarea rochiei pe care am purtat-o la acest eveniment. M-am simtit plina de farmec,” declara cantareata si actrita Jennifer Hudson.

H&M MET Gala 2016

“Admir sprijinul acordat de catre H&M in cadrul evenimentelor din industria modei si totodata, sunt mandra ca am participat la conceperea unei piese vestimentare care reprezinta cu succes tema galei din acest an. A fost un parteneriat minunat,” declara actrita si cantareata Hailee Seinfeld.

H&M MET Gala 2016

Expozitia “Manus x Machina” celebreaza atat tehnicile manuale, precum si cele inovatoare utilizate in industria modei. Tema acestui an a inspirat echipa de design de la H&M sa realizeze tinute care reflecta personalitatea fiecarei celebritati, utilizand tehnici precum taierea cu laserul, broderia manuala, penajul sau accesorizarea cu pietre si cristale.

H&M MET Gala 2016

Rochia indrazneata purtata de catre cantareata Ciara a fost lucrata manual, cu minutiozitatea unui bijutier. Astfel, pandantivele din cristale Swarovski care atarna dintr-o grila de diamant in forma de frunza, evidentiaza eleganta piesei vestimentare.

Actrita Jennifer Hudson a impresionat publicul cu o rochie alba din matase, brodata cu margele 3D si paiete din sticla, tinuta prin care a ilustrat frumusetea broderiilor realizate manual. Rochia a fost accesorizata de o trena impresionanta.

Cantareata Hailee Steinfeld a purtat o rochie verde smarald, avand un corset din paiete acoperite cu organza din matase, debordand un farmec coplesitor.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *