George Cerina Ovidiu Muresanu O. Viata Mea

Friday is in LOVE With O: BFF Story: Cerina & George

Friday is in LOVE With O

HellO, WOrld!

Va mai amintiti diminetile alea de vineri? Alea de dupa Gaia? Alea in care ai fi dat orice numai sa nu trebuiasca sa te duci la job? In care si pana la toaleta iti era lene sa te urnesti, pentru ca pur si simplu nu puteai sa te dai jos din pat? Oricum, abia te urcasei in el de 2 ore, iar acum urla sinistra alarma de la telefon? De o dimineata de aia mi-e teribil de dor. Sincer. Vreau sa fie o vineri ca aia. Da, imi lipseste a naibii de mult Gaia. Si petrecerile alea teribile, mai ales cele de joi. Si, de fapt, mi-e dor de oamenii aia faini pe care i-am cunoscut acolo. Care toti umblam acum prin Bucuresti ca niste stafii, incepand de joi seara, asteptand sa se redeschida clubul unde am dansat la cele mai tari petreceeri. Nu ca nu ar exista locuri frumoase in oras, dar… nah, acolo era altfel. Stiti ce zic. Iar la Gaia am mers cu Cerina si George, dupa un super eveniment in oras, pentru ca nici macar nu ne puteam gandi atunci la alta alternativa. Evident, am ajuns la o petrecere WOW, de la care nu imi mai amintesc mare lucru, insa am ramas cu fotografia pe care o sa o gasiti mai jos, si pe care am incercat sa o reproducem in sedinta foto pentru tricoul pe care tocmai l-am lansat, O. Viata Mea.

De ce am facut asta? Pentru ca fotografia aia din Gaia este prima fotografie pe care Cerina si George au facut-o impreuna la un party. Si da, asta e, apar si eu in ea. Ei abia se cunoscusera. Eu eram insa prieten cu George de ceva vreme (l-am intalnit prima data fix in Gaia, unde altundeva?), iar pe Cerina o stiam, bineinteles, de la Molecule. Deja au trecut aproape doi ani de atunci, am mai facut multe fotografii impreuna, am supravietuit namolului de la Electric Castle, am mai mers la N evenimente, dar fotografia aia din Gaia ramane preferata mea.

Friday is in LOVE With O: George, Cerina, Ovidiu

Doar in Gaia mi se intamplau astfel de lucruri. Se legau prietenii sau povesti de iubire ce uite ca exista si azi, iar noi toti, the Gaia People am ramas prieteni, pentru ca ne simteam exact ca intr-o mare si nebuneasca familie, ce se reunea in fiecare joi si sambata. Si ma bucur ca acolo i-am cunoscut si pe prietenii mei, Cerina si George. Care au reusit cel mai bine sa-mi imite postura mea cea mai cunoscuta din shootingurile pe care le fac pe blog. Si care intre timp s-au mutat impreuna si au si un pisoi, Moxi, un fel de var mai mare al lui Honey O.

Geaorge Cerina O. Viata Mea

George Cerina Ovidiu

Eu sper sa reusim curand sa revenim in Gaia si sa mai facem multe fotografii acolo. Mi-as dori chiar sa repetam iarasi fotografia, imbracati tot in tricourile O. Viata Mea. Pentru ca tricourile astea vor sa spuna o poveste despre prietenie, despre faptul ca viata noastra ar fi complet goala fara oamenii astia frumosi pe care ii intalnesti pe parcurs si care iti sunt alaturi oriunde si oricand. Dar cel mai bine e sa ii ai alaturi la un party.

LOve,

O.

Mai multe povesti pe The Stories of O.

P. S. Pentru ca deja e vineri, iar Gaia inca nu s-a redeschis, o sa vin totusi cu o recomandare de petrecere pentru voi. Una cu oameni frumosi, organizata de cei de la Nuit Sociale. Se numeste Un Marche Sonore si o sa aiba loc duminica, intr-o locatie ce a devenit super cool de cand cu Romanian Design Week, si anume Piata Amzei. Petrecerea o sa fie cu muzica buna si bautura si mai buna, o sa inceapa la ora 3 dupa-amiaza, si o sa tina pana seara tarziu. Cum dress-code-ul este weekend-chic, va recomand sa purtati tricoul O. Viata Mea, pe care il gasiti in Concept Store-ul Molecule F din Promenada Mall, sau de pe site, adica AICI, daca va e mai usor sa il comandati online. Mai ales ca se anunta un weekend ca de vara! Insa nu uitati sa va luati si bratara de acces la Un Marche Sonore! Ne vedem acolo! Au revoir!

Photography: Serban Gheorghiu

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *