H&M Loves Coachella

Trupa The Atomics si H&M colaboreaza pentru colectia din acest an H&M Loves Coachella

H&M Loves Coachella

H&M anunta startul sezonului de festivaluri prin lansarea colectiei speciale H&M Loves Coachella. Piesele vestimentare ce inspira si sunt potrivite pentru atmosfera de festival vor fi disponibile si in magazinele din Romania incepand cu data de 30 martie.

Anul acesta, vedetele colectiei sunt piesele din denim si cele cu printuri grafice, in combinatie cu materiale diafane si lejere. Elementele grafice si imprimeurile predomina atat in colectia pentru femei, cat si in cea destinata barbatilor. Fie ca participi la Coachella si te afli in California sau alegi orice alta destinatie consacrata cand vine vorba de festivaluri, precum Romania, versatilitatea si simplitatea pieselor colectiei H&M le face potrivite pentru orice ocazie si meridian.

Anul acesta, campania pentru H&M Loves Coachella debuteaza cu un clip exclusiv, realizat in colaborare cu The Atomics, o formatie de muzica pop alternativa in ascensiune. Trupa este alcatuita din patru frati, Lucky Blue Smith Pyper America, Starlie si Daisy Clementine.

H&M Loves Coachella

In clip, cover-ul piesei celor de la The Grass Roots intitulat “Let’s Live For Today”, interpretat de catre The Atomics, reuseste sa ne transpuna in atmosfera tipica a unui festival precum Coachella, insa constituie si un indemn de a o retrai oriunde ne-am afla.

H&M Loves Coachella

“Ceea ce apreciem cel mai mult la colectia H&M Loves Coachella este faptul ca are o varietate de piese cheie ce reusesc sa te transpuna si sa te reprezinte in cadrul unui festival, oriunde acesta ar fi organizat”, declara The Atomics.

“A fost o adevarata placere sa colaboram cu echipa Coachella pentru realizarea H&M Loves Coachella 2017, iar opinia lor a fost extrem de apreciata in realizarea modelelor din colectie”, declara Pernilla Wohlfahrt, Director de creatie H&M.

Printre piesele cheie ale colaborarii H&M Loves Coachella din acest an se regaseste rochia neagra din voal transparent cu bretele subtiri, accesorizata cu un chocker din piele ecologica si ochelari de soare roz in forma de inima. In acelasi timp, rochia cu insertii din dantela iti ofera atitudinea perfecta pentru festival, in combinatie cu tricourile amprentate specifice Coachella, pe cand jacheta din denim cu imprimeu floral poate fi combinata cu succes cu body-ul metalic si fusta plisata roz pudrat, evidentiata de cerceii aurii in forma de stea. Pentru cei care doresc sa abordeze un look diferit, combinatia ideala poate fi realizata dintr-un simplu hanorac argintiu si un body negru din dantela.

H&M Loves Coachella

Cand vine vorba de piesele din colectia pentru barbati, tehnica tie-dye este vedeta sezonului, de aceea o regasim atat pe tricouri cat si pe pantalonii scurti. Imprimeurile de inspiratie gotica se regasesc pe maioul alb din bumbac, in timp ce pantalonii din denim au detalii biker in dreptul genunchilor, toate acestea oferind mixul perfect pentru Coachella. Grafismele regasite pe camasa cu maneca scurta evidentiaza suprapunerile ajunse deja celebre in tinutele pentru festival.

#HMLovesCoachella

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *