Vibe Four - Spellground Festival

Totul despre cazare la Spellground Festival

Marea te cheama la Spellground Festival! Hotelurile de 2, 3 si 4 stele din Mamaia si Constanta au pregatit pachete de cazare cu abonamente incluse pentru miile de amatori de chef nebun ce vor invada litoralul in weekendul de dinaintea Sarbatorii Nationale de Sf. Maria la Spellground Festival, cel mai mare festival de pe litoralul romanesc. Acreditari de presa aici.

  • Locurile in campingul Spellground sunt aproape de epuizare.
  • S-au pus in vanzare biletele VIP.
  • Intre 0 si 12 ani, copii au acces gratuit, atat timp cat sunt insotiti de un adult.

Biletele la Spellground se cumpara in acest moment din Brazilia, Macedonia, Olanda, Serbia, Franta, Ucraina, Polonia, Austria, Grecia, Rusia, Germania, Turcia si Bulgaria. Pentru cei care se pregatesc sa se lase vrajiti timp de trei zile de universul Spellground, exista acum si varianta de cazare la hotel, pe langa varianta mai boema de camping. Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane. In functie de dotari si servicii incluse (mic dejun, pensiune completa, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au preturi ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu doua abonamente incluse, in camera dubla. Toate variantele de camere sunt disponibile accesand site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

CAMPGROUND, campingul Spellground cu iesire la plaja, umbra si vedere la mare, ce include receptie, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrica si zona chill & lounge este aproape SOLD OUT. Campingul ofera multiple variante, atat pentru grupuri, cat si individual. Cel mai ieftin pachet ramas disponibil este cel in zona Terra, care ofera spatiu de campare pentru un cort de 2 persoane, la pretul de 130 de lei pentru cele 3 zile de festival. Cea mai scumpa varianta de cazare la cort in vanzare este Vibe Four, la 2080 de lei pentru patru persoane, cu abonmente incluse. Din material impermeabil si ignifug, corturile yurta Vibe Four de 4 persoane au 2 saltele gonflabile duble, asternuturi si perne. Toate variantele de viata fara griji la camping se gasesc pe http://spellgroundfestival.com.

O noua categorie de bilete este acum disponibila: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zona special amenajata, cu vizibilitate foarte buna catre Master Stage, servicii Concierge, parcare separata, bar dedicat, cu acces restrictionat +18 ani. La Spellground, copii cu varste pana la 12 ani au acces gratuit atat timp cat sunt insotiti de un adult, iar adolescentii intre 12-16 ani au acces doar cu insotitor, cu bilete la pret intreg.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costa acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la pretul de 330 lei (taxe incluse) si V.I.P 3-Day Pass, la pretul de 500 lei (taxe incluse) si pot fi cumparate pe  http://www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim sau pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Masterground din drona Spellground Festival

#amustseafestival #willputaspellonyou

Despre Spellground Festival

  • 3 zile de festival
  • 17 artisti internationali
  • 53 artisti romani
  • 3 scene: Master Stage, Ground Stage si ElectronicWave stage 

Spellground Festival pune stapanire pe litoral, intre 12 si 14 august, inainte de Ziua Marinei, in cel mai plin weekend prelungit al verii. Spellground Festival se anunta o experienta de zeci de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv, toate in aer liber. Pe langa asta, camping exclusiv Spellground cu vedere la mare si iesire la plaja in Navodari, transport gratuit cu double-decker intre toate zonele pe toata perioada festivalului (pe baza bratarii de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus, sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping si multe alte surprize. Cele patru mari elemente: Pamant, Soare, Apa si Aer se vor uni cu un al cincilea element, Vibe-ul multimii, intr-o experienta fara precedent in judetul Constanta.

SPELLGROUND.RO

Poster Spellground

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *