The Ultimate Virgo - Virgin Queen Elizabeth I

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Virgo - Virgin Queen Elizabeth I
The Ultimate Virgo – Virgin Queen Elizabeth I – Ruler of Britain in the Golden Age

Horoscop 22 – 28 august 2016

♈️ Berbec ♈️

In prima zi a saptamanii te bucuri de prezenta Lunii in semnul tau si convingi persoanele cu autoritate ca esti cea mai potrivita pentru un rol de lider. Foloseste rosul aprins in tinuta de office ca sa te impui si sa impresionezi. Marti si miercuri Luna este in Taur pe casa ta a II-a si ai chef de un rasfat culinar sau de o sesiune de shopping. Decat sa schimbi gardroba, mai bine o suplimentezi si optezi pentru shopping. Nu uita sa achizitionezi un item verde deschis pentru prosperitate si noroc. Joi, vineri si sambata esti mereu pe drumuri, ceea ce este perfect caci iti poti exersa look-ul grunge si practic. Cu Luna in Gemeni pe casa a III-a calatoriile scurte vor fi pe primul loc in agenda. Asorteaza-te cu o esarfa galbena, turcoise sau verde lime ca sa atragi vibe-ul perfect. Atentie la cum porti esarfa, lookul de stewardesa si-a pierdut demult sex appealul. Duminica, Luna in Rac pe casa a IV-a te tine acasa, in intimitatea caminului, unde te relaxezi citind o carte sau scriind in jurnal. Iti recomandam agendele lui Noemi Mailman, pentru vise si visuri.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Saptamana incepe cu Luna in Berbec, pe casa a XII-a, iar tu simti ca vrei sa fugi de agitatia din jur si sa te refugiezi in solitudine. Daca mai poti profita de perioada de vacante, ia-ti bicicleta si fugi in natura, macar vreo doua ore inainte de inserat. Daca nici asa nu-ti ridici moralul, singura ta scapare este aceasta rochie verde de la Aureliana, in care te vei simti ca o zeita. Marti si miercuri dispozitia iti revine, odata cu prezenta Lunii in semnul tau, si te ocupi indeaproape de imaginea si stilul personal. Albul si griul sunt culorile care te avantajeaza cel mai bine in aceste zile. Joi, vineri si sambata primesti vesti in legatura cu o investitie, caci Luna in Gemeni pe casa ta a II-a te va pune in contact cu consilierii financiari. Atrage abundenta purtand un inel cu piatra verde. Duminica Luna in Rac se afla pe casa a III-a si te vezi cu rudele la un picnic sau la o reuniune de familie in apropriere de casa. Imbraca-te in ceva comod, cum ar fi la un tricou din seria book Cover tee. Asa va parea ca mai citesti si tu din cand in cand. Familia va fi multumita.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

La inceput de saptamana Luna in Berbec pe casa a 11-a te invita sa iei initiativa si sa iti aduni suporterii pentru un plan ambitios. Poarta un outfit cu galben si ii vei face pe toti sa te sustina. Ti-am gasit acest costum de baie galben. Ok, glumesc, nu e pentru intalnire, dar l-ai putea folosi marti sau miercuri cand Luna e in Taur pe casa a 12-a si te pune in the mood for spa sau o clasa de meditatie ori yoga. Verdele este culoarea potrivita pentru un retreat in mijlocul saptamanii. Joi, vineri si sambata Luna in Gemeni pe prima ta casa te pune in miscare si esti cam agitata. Poarta o combinatie de alb si gri pentru a-ti regasi echilibrul. Duminica Luna in Rac pe casa a 2-a te tine ocupata cu bugetul de venituri si cheltuieli. Pastreaza-ti banii intr-un portofel verde, culoare a abundenetei si vei primi din ce in ce mai multi. Daca n-ai verde, pune ceva rosu in portofel, ca banilor le place rosu.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Luni si Luna in Berbec, pe casa ta a 10-a, reprezinta momentul ideal ideal pentru a te face vizibila in ochii sefilor si chiar a primi o promovare. Speram ca ti-ai antrenat creierul in weekend cu putin lectura. Mai ramane sa imbraci o tinuta in care sa integrezi un element de culoare rosu aprins, care te va pune in lumina favorabila. Atentie la un detaliu: ai sef sau sefa? Marsi si miercuri Luna in Taur pe casa a 11-a se incapataneaza sa iti aduca aminte de planurile de viitor si sa iei legatura cu cei care cred in tine. Galbenul, verdele deschis si rozul te fac magnetica si convingatoare. Joi, vineri si sambata Luna prin Gemeni in vacanta prin casa a 12-a te invita la introspectie si relaxare. Daca si Luna e in vacanta, e momentul sa-ti iei si tu cateva zile libere. O cura de verde natural face minuni pentru suflet. Duminica Luna in semnul tau pe casa 1 se joaca cu starile tale. Ai doua variante: stai in casa si poti sa fii grumpy fara sa deranjezi pe nimeni sau te retragi in familie, ca ei oricum te accepta asa cum esti. Poarta alb in incercarea de a-ti calma emotiile.

Rac

♌️ Leu ♌️

E luni si Luna in Berbec pe casa a 9-a te ispiteste cu ganduri de vacanta si calatorii. Visezi de mult la acel loc ideal? Ei bine, inspiratia ta va fi stimulata de culoarea crem. Marti si miercuri Luna in Taur pe casa a 10-a iti da energia practica ce te scoate in evidenta la job. Rosul, verdele deschis, vernil, rozul pastel sunt culorile perfecte pentru un meeting de marire de salariu. Joi, vineri si sambata Luna in Gemeni pe casa a 11-a aduna in jurul tau prietenii si cunostintele. Daca iti doresti sustinerea lor pentru ceva anume, incearca un strop de gaben, turcoaz sau lime in tinuta ta pentru a le atrage atentia de la ce zici. Duminica Luna in Rac pe casa a 12-a isca neplaceri cu membrii familiei dacă te lasi controlata de sentimente. Tine la distanta drama cu un medalion din jad verde si vei observa o schimbare imediata.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Luni te gaseste cam anxioasa. Profita de Luna in Berbec pe casa a 8-a ca sa depasesti momentul si vizualizeaza culoarea rosu aprins pentru energizare pozitiva. O vizita de shopping la Molecule F Concept Store si poate o sesiune de pampering te vor ajuta. Marti si miercuri Luna in Taur in voiaj pe casa ta a 9-a te face sa zambesti cu gandul la locuri indepartate. Un restaurant cu specific exotic si o tinuta in culori pastel sunt exact ce recomanda doctorul. Joi, vineri si sambata Luna in Gemeni pe casa 10 te tine in priza la job, chiar daca e weekend. Poate ca nu-ti doreai sa muncesti in weekend, insa asa spun astrele. Seful tau va fi multumit, speram. Un meeting pe neasteptate cu sefii, acei sefi multumiti ca tu ai lucrat in weekend, va avea rezultate spectaculoase dacă vei iesi din monotonie cu ceva rosu sau burgundy , maro deschis, ocru, cafeniu, bej sau somon. Duminica Luna in Rac pe casa 11 te duce pe aleea amintirilor cu prietenii. Invita-i la un brunch in gradina si scoate argintaria de la naftalina. Daca nu ai gradina, fereste-te sa duci argintaria la restaurant!

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

La inceput de saptamana Luna in Berbec pe casa 7 te transforma intr-o amazoana. Asa inceput de saptamana sa tot ai! Atentie, in zilele noastre si amazoanele muncesc! Chiar daca albul si rosul aprins sunt culorile victoriei, pastreaza o nota decenta a outfitului. Marti si miercuri Luna in Taur pe casa 8 scormoneste adanc in fricile tale primare. Pune-ti o esarfa, sal verde deschis, vernil sau roz ca sa alungi spiritele rele. Joi, vineri si sambata Luna in Gemeni pe casa 9 te duce cu gandul la o destinatie internationala. Daca ti-ai luat deja concediul in aceasta vara, potoleste-ti cheful de duca cumparand o tinuta crem, turcoaz, lime cu influente etnice. Duminica Luna in Rac pe casa 10 esti invitata la mica petrecere in familie. Poarta rosu sau gri si tine-i pe toti sub “vraja” ta, asta daca dai curs invitatiei.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Luni esti usor preocupata de starea de sanatate cu Luna in Berbec pe casa a 6-a. Nivelul de energie scazut recomanda un rosu aprins ca sa iti revii. Nu lua pastilele rosii din sertar, incearca sa gasesti un outfit rosu care sa te intremeze. Marti si miercuri Luna in Taur pe casa 7 te face extrem de atragatoare pentru partener, mai ales daca te imbraci in alb, verde deschis, vernil sau roz. Daca e cu atractie si partener, incearca sa mentii outfitul la “one piece”, e mai usor de dat jos. Joi, vineri si sambata casa a 8-a primeste Luna in Gemeni cu bratele deschise si vocile din capul tau nu se mai opresc. Pune capat anxietatii cu o picatura de turcoaz sau lime. E duminica si tu visezi la chat-uri si plimbari pe malul oceanului. Luna in Rac pe casa ta a 9-a iti aduce briza marii in suflet si te gandesti cu jind la camasa alba de vacanta.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Ce mai inceput de saptamana! Pentru tine week end-ul nu s-a terminat, caci Luna in Berbec pe casa a 5-a se vrea dusa la petrecere. Cu outfitul o rezolvi rapid cu o combinatie de rosu aprins si crem care te vor transforma in atractia serii. Cum luni nu prea sunt petreceri, s-ar putea sa trebuiasca sa iti organizezi una. Marti si miercuri ai grija sa nu muncesti prea mult cu Luna in Taur pe casa a 6-a. Oricum esti putin mahmura de la petrecerea de luni. O planta verde pe coltul biroului ajuta la restabilirea flow-lui energetic. Mai tii mintere ferigile? Sunt back in trend. Joi, vineri si duminica petreci timp cu partenerul. Luna in Gemeni pe casa a 7-a va plimba prin oras sau in imprejurimi, motiv pentru care te decizi sa porti culori vesele si outfituri lejere. Duminica Luna in Rac pe casa a 8-a iti readuce aminte ce importanta este intimitatea in cuplu. Fii super-hot incercand un accesoriu din piele.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Luni este zi favorabila pentru vanzari-cumparari sau inchirieri de case. Cu Luna in Berbec pe casa a 4-a, rosu aprins te ajuta sa domini discutia si sa faci o impresie buna. Marti si miercuri Luna in Taur pe casa a 5-a are grija sa primesti ceea ce meriti. O activitate recreativa se poate transforma in afacere. Atrage the good vibes cu mai ales cu crem, verde deschis, vernil, roz pal prin preajma. Joi, vineri si duminica Luna in Gemeni pe casa a 6-a te predispune la agitatie mentala. Gaseste-ti echilibrul cu o bijuterie speciala. Duminica un mic tete-a-tete cu partenerul este fix ce ai nevoie. Daca nu ai un partener, get out there, urmeaza ceva bun. Cu Luna pe casa a 7-a in Rac primesti o invitatie la o cina romantica, ocazie perfecta de etalare a unui outfit diafan in culori deschise.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Luni ai grija la cat de vehementa esti in sustinerea punctului de vedere, caci Luna in Berbec pe casa a 3-a te face sa fii agresiva verbal. Tempereaza-ti impulsul cu un item galben si ai grija cu cine vorbesti. Marti si miercuri Luna in Taur pe casa a 4-a iti propune ingrijire corporala la domiciliu. Verdele, rozul nu ar trebui sa lipseasca din mastile si scrub-urile tale. Ah! Iti mai trebuie ceva: TIMP! Joi, vineri si sambata Luna in Gemeni pe casa a 5-a te binedispune pentru shopping. Alege turcoazul, lime-ul si cremul si nu vei da gres. Duminica iti iei o pauza cu Luna in Rac pe casa a 6-a si te relaxezi la piscina sau la mare. Griul inchis si negrul iti scot in evidenta. silueta.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Luni ai mancarimi in palma si Luna in Berbec pe casa a 2-a mai-mai ca te convinge sa cumperi ceva frumos pentru sufletul tau. N-ai ce sa faci, doar una esti tu. Daca n-ai timp de merg prin magazine, apeleaza cu incredere la shopping-ul on line. Sigur ti-ai pus ceva pe wish list. Marti si miercuri Luna in Taur pe casa a 3-a te anunta ca ai castigat la loto! Ei, nici chiar asa! Totusi incearca sa atragi norocul purtand verde deschis, roz sau galben. Joi, vineri si sambata Luna in Gemeni pe casa a 4-a nu-ti da pace. Rosul, turcoazul si lime-ul iti aduna energia. Duminica Luna in Rac pe casa a 5-a te transforma intr-o diva. Seduci pe toata lumea, nu se stie cand vei dori sa-ti deschizi un fan club.

Pesti

 

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *