The Ultimate Scorpio - Courtesan Ninon de Lenclos

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Scorpio - Courtesan Ninon de Lenclos

The Ultimate Scorpio – Courtesan Ninon de Lenclos, Author and Patron of Arts

Horoscop 22 octombrie – 6 noiembrie 2016

♈️ Berbec ♈️

Sezonul Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, iti face “cadou” o luna de plonjat in cele mai adanci si mai secrete frici ale tale. Spiritul Halloween-ului iti populeaza noptile cu fantezii intunecate, monstri din copilarie si anxietati existentiale. Cea mai mare temere a ta este sa nu iti pierzi independenta din pricina intimitatii emotionale si sexuale, insa singura modalitate prin care iti poti depasi teama este sa treci prin experienta care te inspaimanta. Poarta negru si rosu inchis ca sa sperii fantomele trecutului si sa alungi demonii mintii.

Recomandare film: Quills (2000)

Berbec

♉️ Taur ♉️

Incepe acea perioada a anului in care totul se invarte in jurul relatiei de cuplu, a aventurilor sexuale cu final neprevazut sau a dusmanului de langa tine. Sezonul Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, demareaza in forta cu o situatie exploziva pe care nu o mai poti ignora. Iubire-ura, atractie-respingere, “du-te-ncolo, vino-ncoace, lasa-ma si nu-mi da pace”, nici tu nu mai stii ce simti pentru si ce vrei de la partenerul tau. O confruntare violenta iti da posibilitatea sa iti cunosti mai bine iubitul-adversarul, insa fii atent la ce spui, fiindca s-ar putea sa nu mai existe cale de intoarcere.

Recomandare film: Dangerous Liaisons (1988)

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Sezonul Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, iti ofera puncte de fidelitate daca si numai daca ai avut grija de tine si de sanatatea ta si ai cultivat un stil de viata sanatos. In caz contrar, vei primi bile negre din partea Universului care te mustra pentru neglijenta si superficialitate. Cele doua personalitati ale tale au nevoie de corpul in care locuiesc, iar singura persoana care le poate ingriji esti tu. Problemele pot varia de la afectiuni ale genitalelor si colonului la atacuri de panica si paranoia. Renunta la cafea, tigari si alcool, culca-te devreme si mentine igiena mentala ca sa iti refaci energia fizica si psihica.

Recomandare film: The Fault in Our Stars (2014)

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Luna Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, inseamna pentru tine fertilitate, creativitate, distractie si mult sex. Pune la punct detaliile proiectului personal la care lucrezi, discutiei pe care vrei sa o ai cu partenerul legata de copii, activitatii relaxante pe care o planifici. Este momentul sa iesi din carapace si sa te infrupti din toate placerile vietii, cu toate cele 5 simturi. Mananca, bea, rasfata-te, imbraca-te sic si testeaza-ti forta seductiei ca sa-ti depasesti timiditatea si sa infloresti precum Passiflora incarnata (Floarea pasiunii). Bijuteriile si pafumurile intense te fac mai atragator si mai fascinant pentru sexul opus.

Recomandare film: Nymphomaniac: Vol. I (2013)

Rac

♌️ Leu ♌️

Who’s your daddy, Leo? Sezonul Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, iti rascoleste prin amintirile dureroase, relatiile familiale disfunctionale si mostenirile otravite ale timpurilor de mult apuse. Figura paterna care ti-a dominat copilaria se trezeste la viata si incepe sa iti bantuie prezentul. Dezgroapa scheletele din dulapul secret, insa fii atent si alert la orice semn de resurectie care iti ameninta echilibrul fragil. Arborele genealogic contine informatii pretioase despre trecutul familiei tale, informatii care cantaresc greutatea lor in aur pentru tine. Alege-ti cu grija bataliile si nu iti transforma caminul in camp de lupta.

Recomandare film: The Godfather (1972)

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Puritana Fecioara paseste pe taramuri interzise in luna Scorpionului, care debuteaza pe 22 octombrie. Mesajele deocheate, replicile incarcate sexual si flirturile cu iz periculos iti trezesc dorinte sexuale pe care nici nu stiai ca le ai. O vizita neasteptata din partea unei rude apropiate iti da palpitatii si ameninta sa dezvaluie secretul pe care il pazesti cu atata grija. Ascunde urmele care ar putea sa te dea de gol si comporta-te normal ca sa nu trezesti suspiciunile celor din jur. Jocurile de rol se muleaza perfect pe nevoile tale erotice si latexul, jucariile sexuale sau bondage-ul iti aprind imaginatia inflacarata.

Recomandare film: Shame (2011)

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Show me the money, Libra! Luna Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, trezeste in tine spiritul feroce al banilor castigati prin munca proprie. Treci prin toate etapele, de la deznadejde si teama de saracie la incercarea aproape disperata  de a atrage fluxul financiar in buzunarul propriu. Orice metoda de a face mai multi bani este binevenita pentru tine, chiar si cele care implica risc sau ilegalitate. Discuti cu persoane din strainatate si cu cei care te pot sprijini in lupta pentru imbogatire, semnezi contracte si acorduri pentru mariri de salariu, totul pentru a-ti asigura conservarea si marirea averii personale.

Recomandare film: The Wolf of Wall Street (2013)

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

La multi ani, Scorpie mica! Pe 22 octombrie incepe luna ta si vei fi rock star-ul urmatoarelor 4 saptamani. Suntem cu ochii pe tine ca pe butelie si iti urmarim fiecare gest, fiecare vorba si fiecare idee pe care o impartasesti cu noi, restul muritorilor de rand. Siguranta si increderea in tine te fac foarte atragator si combinatia de sarcasm, umor veninos si sex-appeal ne este fatala. Reusesti sa convingi pe oricine doar cu o singura fluturare de gene si persuasiunea iti aduce suporteri si faima. Frica ta cea mai mare, detasarea emotionala a celuilalt, poate sa te saboteze daca nu esti atent si te confesezi unor urechi prea superficiale.

Recomandare film: The Dreamers (2003)

Scoprion

♐️ Sagetator ♐️

Zicala “Ceea ce cauti, te cauta” incepe sa se manifeste in mod subtil si discret in viata ta. Sezonul Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, arunca o lumina penetranta in umbrele subconstientului personal si transeaza portiunile infectate cu teama, regret si auto-sabotare. Pe cat de libertin esti in general, pe atat de rezervat si chiar pudibond te poti arata in situatii care implica exprimarea dorintelor, nevoilor si fanteziilor sexuale. Principiile morale care iti guverneaza viata nu se aplica in toate situatiile personale, iar incalcarea unei limite sau doua te salveaza de frustrari, neimpliniri si insatisfactii erotice.

Recomandare film: Y Tu Mamá También (2001)

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Sperantele si planurile de viitor necesita munca, dedicare si concentrare maxima, iar tu stii asta mai bine decat oricine. Sezonul Scorpionului, care debuteaza pe 22 octombrie, iti regrupeaza si redistribuie resursele mentale in jurul unui scop care a ajuns sa te obsedeze si sa iti bantuie noptile. Directia in care vizualizai ca ti se indreapta viitorul s-ar putea sa aiba multe lacune si puncte slabe, insa gratie celor care iti sprijina demersul, vei avea sansa de a corecta din mers si a reface planul pe termen lung. O persoana care iti impartaseste elanul te atrage dincolo de ceea ce va aduce impreuna si impartasiti la nivel intelectual.

Recomandare film: Last Tango in Paris (1972)

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

O idila secreta sau o pasiune misterioasa cu seful incepe odata cu luna Scorpionului, care debuteaza pe 22 octombrie. Esti atras de persoanele cu putere, autoritate si charisma si a caror erotism te face sa visezi la birou cu ochii deschisi si buzele umede. Se prea poate ca aventura sa se transforme intr-o relatie serioasa daca aveti curajul sa va expuneti si sa va invingeti frica de judecata si critica celorlalti. Intre timp ocheadele penetrante, atingerile furate pe furis si ideea de nepermis face ca legatura amoroasa sa aiba un aer romantic si fascinant. Fiorii, emotiile si senzatiile intense iti invioreaza lumea si fiinta.

Recomandare film: Secretary (2002)

Varsator

♓️ Pesti ♓️

Tantra, metafizica sexului sau Complexul lui Oedip? Sezonul Scorpionului, care incepe pe 22 octombrie, anunta debutul a 4 saptamani in care esti chemat sa-ti explorezi erotismul, sa te joci cu conceptele si notiunile sexuale sau sa incerci pozitii desprinse de pe peretii templelor asiatice inchinate iubirii carnale. Esti un pacatos sau un sfant? Alegi calea uscata si ascetica a mainii drepte sau calea umeda si fertila a mainii stangi? Maestrul spiritual care are rolul de a te ghida in hatisul ideologic al senzualitatii umane iti devine amant, guru si model in viata, insa este oare moral si benefic pentru tine?

Recomandare film: The Lover (1992)

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *