The Ultimate Piscis - Madame de Lafayette

The Ultimate Renaissance Woman

The Ultimate Piscis - Madame de Lafayette

The Ultimate Piscis – Novelist Madame de Lafayette, Author of France’s First Historical Novel

Horoscop 19 februarie – 6 martie 2017

♈️ Berbec ♈️

Soarele a intrat in Pesti si pe casa ta a XII-a si lumineaza o parte foarte ascunsa si necunoscuta a personalitatii tale, una pe care nu prea ai chef si nici interes sa o explorezi. Un partener apropiat alege sa ocoleasca adevarul si cinstea si vei avea ocazia sa observi cateva particularitati neplacute ale acestei persoane. Un dusman din umbra isi depaseste timiditatea si iti declara razboi in camp deschis, apeland la tertipuri si exagerari incorecte. Primul tau impuls va fi sa raspunzi cu aceeasi moneda si sa tai capul tradatorului, insa afla mai intai care ii sunt aliatii.

Berbec

♉️ Taur ♉️

Soarele in Pesti iti traverseaza casa a XI-a si plutesti in deriva printre planuri de viitor si sperante care sunt fie prea fragile pentru a rezista timpului, fie au la baza principii egoiste si credinte false. Prietenii si cei care ti-au promis sprijinul mai mult te baga in ceata decat te ajuta concret, iar intalnirile cu ei sunt perdele de fum dincolo de care nu se intrevede nimic clar. Invata sa diferentiezi persoanele autentice de cele superficiale si sa le cataloghezi in functie de fapte si comportamente, in loc sa te increzi in bunele lor intentii declarative.

Taur

♊️ Gemeni ♊️

Soarele in Pesti in tranzit prin casa a X-a ar fi trebuit sa iti aduca o promovare sau un eveniment public care sa te puna in valoare si sa iti sublinieze calitatile profesionale sau artistice, insa acest deziderat ramane cumva ascuns, amanat sau neclar. Nu prea intelegi incontro te indrepti din punct de vedere al carierei, fiindca desi aparent toate posibilitatile iti sunt la indemana, in realitate iti lipsesc viziunea si disciplina. Un proiect creativ de anvergura mai are nevoie de timp si s-ar putea sa fii nevoit sa schimbi termenele limita sau conditiile.

Gemeni

♋️ Rac ♋️

Soarele a intrat in Pesti si pe casa ta a IX-a, iar certitudinile pe care le cauti in ce priveste strainatatea, calatoriile lungi, studiile academice sau situatia ta locativa sunt din ce in ce mai vagi si mai ingrijoratoare. Perspectiva asupra caminului tau se schimba si realizezi ca entuziasmul si optimismul care te-au alimentat pana acum s-au cam terminat, iar tu esti nevoit/a sa te gandesti la solutii alternative. Poate ca nu iti mai permiti un anumit stil de viata sau poate ca va trebui sa renunti la un apartament a carui chirie este prea costisitoare.

Rac

♌️ Leu ♌️

Soarele in Pesti pe casa a VIII-a detensioneaza relatiile, insa pune presiune pe resursele comune si pe ceea ce te astepti sa te bazezi, atat in parteneriatele de afaceri, cat si in cele romantice. Esti destul de confuz/a si nu prea reusesti sa vezi clar nici limitele tale, nici pe ale celuilalt. Discutiile nu au darul sa faca lumina si sa te lamureasca, prin urmare tot ce poti face este sa te regrupezi si sa iei la cunostinta. Planurile de extindere trebuie amanate sau regandite, iar cei din anturajul apropiat nu sunt cei mai buni sfatuitori.

Leu

♍️ Fecioara ♍️

Soarele parcurge semnul opus tie, Pestii, si casa a VII-a timp de o luna, iar ceea ce crezi ca stii despre celalalt se transforma in incertitudine si suspiciune. Comportamentul si atitudinea jumatatii tale sunt cel putin confuze, iar pentru spiritul tau analitic aceasta este o crima. Colac peste pupaza incepi sa observi ca relatiile apropiate sau de afaceri isi rasfrang efectele negative si asupra finantelor tale, pe care va trebui sa le organizezi mai bine. Fii atent/a la cheltuieli si venituri si pune stop pierderilor financiare datorate parteneriatelor paguboase.

Fecioara

♎️ Balanta ♎️

Soarele tranziteaza semnul Pesti si casa a VI-a si incepi sa simti ca nu te mai poti concentra foarte bine pe sarcinile zilnice si nici vitalitatea nu mai este la cote satisfacatoare. Starea de sanatate se poate deteriora brusc, iar afectiunile in zona gleznelor si talpilor, a rinichilor si ficatului, decin din ce in ce mai suparatoare si mai evidente. Nu ti-ar strica o vacanta sau macar cateva zile de repaus, in care sa dormi si sa te relaxezi cat mai mult. Directia personala si de mare amploare pe care o doresti are nevoie de cateva retusuri si ajustari.

Balanta

♏️ Scorpion ♏️

Soarele in Pesti pe casa a V-a iti obstructioneaza privirea si nu prea mai esti atat de sigur/a cand vine vorba de copii, proiecte creative sau activitati care iti fac placere, insa au grad ridicat de risc. Daca pana acum simteai ca esti protejat/a si ca ai situatia sub control, in urmatoarea luna incepi sa te indoiesti si sa ceri de la Univers mai multe dovezi, care insa nu vor mai veni la fel de usor ca pana acum. Calatoria in interiorul tau prin intermediul religiei, spiritualitatii, filosofiei sau unui curs predat/invatat iti ofera 4 luni de timp in care sa refaci legatura pierduta.

Scorpion

♐️ Sagetator ♐️

Soarele traverseaza Pestii si casa a IV-a, iar tu simti nevoia sa te retragi in intimitatea spatiului tau sacru. Fie ca este vorba de un loc real si/sau imaginar, luna aceasta obiectivul principal este de a-ti incarca bateriile si de a te replia in functie de noile circumstante din viata ta domestica. Incepi sa lucrezi in secret la un proiect foarte drag tie care o sa iti permita, odata finalizat, sa impactezi lumea si sa iti faci cunoscuta vocea, marca si cunostintele. Tot ceea ce trebuie sa ai in vedere este sa fii cat mai disciplinat/a si mai dedicat/a.

Sagetator

♑️ Capricorn ♑️

Soarele in Pesti pe casa a III-a nu este de prea mare ajutor cand vine vorba de a-ti structura mental informatiile primite si nici cand este nevoie sa comunici cu mediul apropiat in mod clar si pragmatic. Daca te gandesti ca este ceva in neregula cu tine, afla ca energia pesciana are darul de a-ti amesteca ideile pentru ca in final sa selectezi doar ceea ce este folositor si real. Cariera ta are nevoie de mai mult timp si studiu individual pentru a capata amploarea pe care ti-o doresti sau functia la care aspiri in secret.

Capricorn

♒️ Varsator ♒️

Tranzitul Soarelui in Pesti pe casa a II-a iti schimba perspectiva asupra valorilor personale si asupra serviciilor oferite, produselor sau muncii prestate. Nu esti foarte convins/a ca ceea ce primesti reflecta in mod corect efortul, implicarea si nivelul de profesionalism la care ai ajuns, insa pentru moment nu este indicat sa faci o schimbare majora. Atentie la cheltuieli facute din neatentie si la supraevaluarea surselor tale de venit. Cresterea personala este in stransa legatura cu studiile, strainatatea si spiritualitatea.

Varsator

♓️ Pesti ♓️

La multi ani, Pestilor! Soarele intra in zodia voastra pe prima casa si evenimentele cu care va confruntati in urmatoarea luna vor fi cel putin dramatice. Eclipsa de Soare din semnul vostru de pe 26 anunta sfarsitul unui ciclu personal care a scos la suprafata multe probleme din trecut ramase nerezolvate. Urmatorul pas este sa invatati cum sa cresteti in si prin intermediul parteneriatelor de suflet, precum si gestionarea echilibrata a resurselor comune. Strainatatea si studiile va vor aduce satisfactii in viitor daca le dati importanta cuvenita de pe acum.

Pesti

Text semnat Elis Durica, astrolog renascentist.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *