Skate Crew - H&M For Every Victory

H&M lanseaza astazi campania For Every Victory pentru celebrarea puterii reusitelor personale

H&M For Every Victory

H&M lanseaza astazi una dintre cele mai impresionante campanii ale anului, For Every Victory, ce debuteaza cu un clip video care evidentiaza puterea insuflata de sport si de increderea in sine pentru transformarea propriei vieti.

Lansarea filmului coincide cu momentul in care colectia de articole sport For Every Victory devine disponibila in magazinele selectionate din tara si online.

“Cred cu tarie in schimbarea pozitiva pe care o aduce sportul in viata noastra. Este o onoare sa fac parte din campania For Every Victory , deoarece imi aminteste de curajul si determinarea oamenilor din intreaga lume, care aleg sa fie autentici si sa depaseasca orice obstacole care ar sta in calea reusitei lor,” declara Caitlyn Jenner, fosta medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, proba decathlon, care a luptat in ultimele decenii pentru propria sa identitate. Caitlyn Jenner este una dintre figurile emblematice ale campaniei For Every Victory, alaturi de sportivi ce reprezinta varii discipline.

In spotul pentru campania For Every Victory mai apar si sportivi precum Chelsea Warner, gimnasta care nu a permis niciodata sindromului Down sa ii incetineasca progresul; surfer-ul Mike Coots care a revenit in competitii desi si-a pierdut un picior in urma atacului unui rechin sau pugilista Namibia Flores care si-a urmat visul intr-un sport considerat exclusiv pentru barbati.

H&M For Every Victory

H&M For Every Victory

H&M For Every Victory

Alaturi de ei, in campanie apare si echipa de rugby King Cross Steelers, ai carei membri au contribuit la schimbarea perceptiilor referitoare la orientarea sexuala in domeniul sportiv; o echipa feminina de skate care considera sportul practicat ca fiind un limbaj universal si o forma de exprimare a creativitatii personale si Jose Aballi care nu a permis niciunui obstacol sa stea in calea obiectivului pe care il are, si anume acela de a deveni un jucator de baseball profesionist.

Kings Cross Steelers - H&M For Every Victory

Jose Aballi - H&M For Every Victory

Pentru clipul video va rugam accesati: https://youtu.be/38OV5g7yMEo

Pentru interviul cu Caitlyn Jenner va rugam accesati:

http://www.hm.com/life/culture/interview/2016/07/for-every-victory-caitlyn-jenner

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *