H&M x KENZO Suboi

H&M dezvaluie primele imagini ale campaniei Kenzo x H&M realizate de catre Jean-Paul Goude

Chance the Rapper, Iman si artista Suboi sunt protagonistii primelor imagini ale campaniei semnata de renumitul fotograf Jean-Paul Goude pentru promovarea colaborarii KENZO x H&M.

H&M x KENZO Chance The Rapper

H&M x KENZO Iman

H&M x KENZO Suboi

Campania de anul acesta beneficiaza in total de suportul a sapte personalitati din lumea modei, muzicieni, artisti si activisti, Chance, Iman si Suboi fiind primii ambasadori care ne prezinta piese vestimentare apartinand colectiei KENZO x H&M.

Jean-Paul Goude si-a pus amprenta personala asupra acestei campanii, folosind colaje tipice lucrarilor lui, decupand si reasambland printuri, pentru a exprima si pune in evidenta exuberanta si spiritul liber al colectiei.

Alaturi de primele imagini ale campaniei, H&M lanseaza si trei interviuri video realizate de catre regizorul suedez Max Vitali, in care apar Chance, Iman si Suboi.

Urmatoarele imagini din campanie, ce ii au ca protagonisti pe Rosario Dawson, Ryuichi Sakamoto, Chloë Sevigny si Xiuhtezcatl Martinez, vor fi dezvaluite in data de 17 octombrie 2016, cu doua saptamani inainte de lansarea la nivel international a colectiei KENZO x H&M.

Colectia KENZO x H&M va fi disponibila in peste 250 de magazine selectionate H&M din intreaga lume, dar si online, incepand cu data de 3 Noiembrie, 2016.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *