O. My LOve

Esti in cautarea celui mai frumos cadou destinat lunii iubirii? O. l-ai gasit!

The Stories of O. are placerea sa va anunte lansarea unei noi editii limitate de tricouri cu O. Dupa succesul lui O. Brad Frumos, The Stories of O. vine cu o noua poveste, de data aceasta una de dragoste, pentru ca suntem chiar la inceputul lunii care celebreaza iubirea.

Totul a pornit dintr-o joaca, impreuna cu Marina Moldovan de la Skin Deep. Pentru ca O. este indragostit de povesti, m-am gandit ca ele pot fi spuse si prin intermediul unor jocuri de cuvinte care sa se invarta in jurul literei O. I-am povestit Marinei ideea, i-a placut si totul s-a intamplat foarte repede.

O. My LOve

La fel ca si O. Brad Frumos, noua colectie capsula din seria The Stories of O. &  Skin Deep are caligrafia Marinei Moldovan,care a realizat si tiparul original al acesteia. El este lansat astazi, la inceputul lui Februarie, luna in care sarbatorim dragostea nu doar de Valentine’s Day sau de Dragobete, ci in fiecare zi. Si atunci, de ce sa nu o purtam tot timpul cu noi, pe noi? Imaginat ca o poveste de dragoste purtabila inspirata din filmul lui Peter Greenaway, “The Pillow Book”, tricoul O. My Love este lansat pentru a veni in sprijinul celor care vor sa marcheze aceasta luna atat de speciala cu un cadou deosebit.

Capsula in editie limitata va fi disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall (Calea Floreasca, 246B), iar online, in sectiunea Kiss & Tell de pe Molecule-f si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/, la pretul de 250 de lei.

Tricourile sunt manufacturate din bumbac si sunt unisex, fiind disponibile in masurile S,M si L, in variantele de nuanta nude si alb.

Va multumesc si, pentru orice intrebare legata de O. My Love, sunt aici.

 

LOve,

O.

O. My LOve

 

O. My LOve

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *