COS Bucharest

COS deschide primul magazin din Romania in Bucuresti

Marca recunoscuta pentru devotamentul sau fata de designul functional si de calitate, COS a deschis primul magazin in capitala Romaniei, Bucuresti, pe Calea Victoriei nr. 116. Cladirea a carei fatada a fost complet restaurata, gazduieste pe doua etaje cu o suprafata totala de 639 m2, colectia de imbracaminte pentru femei, barbati si copii a marcii.

COS Bucharest

Magazinul se deschide cu colectia COS de primavara/vara 2016, care inspira maiestrie si un sentiment de reevaluare a familiarului, concentrandu-se puternic asupra articolelor de imbracaminte esentiale pentru viata de zi cu zi, sub forma tricourilor, rochiilor, blugilor, blazerelor si a altor articole concepute sa fie purtate mai mult de un sezon. Ca un contrast, colectia contine si „articole clasice descompuse”, concepute prin folosirea unor tehnici complexe, cum ar fi draparea si pliurile in stil origami care, desi sunt precise, confera un aspect de tinuta realizata fara efort.

Marie Honda, Director Executiv al COS, afirma: „Suntem incantati ca putem face cunostinta Romaniei cu conceptul COS, odata cu lansarea primului nostru magazin din tara. Speram ca oamenii se vor bucura sa exploreze marca, colectia si noul magazin din Bucuresti”.

COS Bucharest

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *